Vi brukar normalt ha en stor avslutningsshow (ibland 2), för alla våra elever från 4 år och uppåt.

Tyvärr så är lokalen vi brukar hyra stängd för renovering mellan 2018-2021, och vi står nu utan lokal.

Under våren 2019 har jag letat lokal som kan fungera för våra nästan 500 elever (bakom scen) samt det stora publik-antal som vi behöver. Jag är väldigt tacksam för alla de tips som jag fått från både elever och föräldrar och har givetvis gjort stor research för att kolla bokningsmöjlighet på de tips jag fått, samt de lokaler jag själv letat fram. Dessvärre så är många lokaler inte möjliga för oss, eller redan uppbokade på en mängd olika datum som vi skulle önska (även vid stor anpassning).

Jag har gjort vad jag kunnat men tagit beslut om att vi inte kommer att ha en stor gemensam avslutningsshow just denna terminen och hoppas på er förståelse. Jag fortsätter (redan nu) att titta på andra möjligheter inför antingen nästa termin ht19, eller inför våren 2020. Låt oss istället göra nästa show lite större, lite mer påkostad, och lite mer MAGISK!

AVSLUTNING

Vi öppnar upp våra dörrar för åskådare under sista lektionen på varje enskild danskurs, och man får lov att titta på hela lektionen. Läraren har rätt att skicka ut publik under träning av själva koreografin, och därefter släppa in publik i salen igen för lite uppvisning.

Sista datum för varje danskurs hittar du HÄR

/Sandra Olsson

sv_SESwedish
en_USEnglish sv_SESwedish