BARNDANS

Vi erbjuder professionell undervisning på barnens lekfulla nivå!

Välkomna in till vår magiska dans-värld där vi faktiskt dansar ”på riktigt”!


PYTTEDANS 2-3 år

DANSLEK 4-5 år

SHOW KIDS 6-8 år

Musikalisk träning för barn där vi redan nu bekantar oss med rytm, koordination samt att ta instruktion/koreografi genom lekfulla rörelser och fantasi. Innehållet på danskurserna är anpassat efter barnens ålder och gruppnivå varje termin. En riktig danslektion där vi lär oss grunder i balett och jazz på en lekfull och kreativ nivå!

Tekniken & de klassiska grund-stegen inom balett & jazz finns redan från 2 års ålder & lärs ut på ett pedagogiskt & fantasifullt sätt som barnen både kan förstå & relatera till!

PYTTEDANS Här dansar vi tillsammans en vuxen (anmäl er båda). Under pandemin ser vi helst att samma förälder kommer vid varje tillfälle. Eftersom du som förälder ändå kan behöva stanna hemma vid symptom så önskar vi att du anmäler två föräldrar med varje barn så att barnet kan delta med förälder nr 2.

Ditt barn ska ha fyllt åldern innan terminsstart

LÄRARE Hanna Bergman, Sandra Olsson

OUTFIT Barfota/mockasiner/mjuka dansskor. Vi behöver ingen vattenflaska.


BARNBALETT 6-9 år

Balett är grunden i alla dansstilar!

Vi tränar renodlad klassisk teknik vid balettstång & på golvet och förklarar på ett fantasifullt sätt som barnen kan relatera till.

Vi lär oss namn på alla rörelser får dansa vid balettstången och på golvet. Innehållet på danskursen är anpassat efter barnens ålder och gruppnivå varje termin.

Vi får en bra teknisk grund, kroppshållning, uthållighet, styrka & flexibilitet

Ditt barn ska ha fyllt åldern innan terminsstart

Balett 8-10 år är pausad våren 2021

LÄRARE Ida Runemark

OUTFIT Tighta kläder (tights/shorts, dräkt/tight topp), uppsatt hår, Balettskor KÖP HÄR . Vi behöver ingen vattenflaska.


STREET KIDS 6-8 år

Hiphop/Streetdance på basnivå med stort fokus på gung och grooves för att hitta den rätta känslan i stilen! Vi lär oss olika takter (beats), grund-steg anpassat efter barnens ålder och vad stegen heter på de mest kända stegen.

Vi provar koreografier med inspiration från streetfunk & showdans på ett lekfullt sätt!

Ditt barn ska ha fyllt åldern innan terminsstart

LÄRARE Sandra Olsson

OUTFIT Sneakers som ej använts utomhus. Vi behöver ingen vattenflaska.


BREAKDANCE 6-9 år

Pausad hösten 2021

Akrobatisk streetdance!

Vi lär oss grunderna i breaking som skapades under 70-talet i USA med sitt ursprung ur hiphop-kulturen. Vi lär oss flera olika moves som t.ex. toprock, footwork, spins och freezes.

Vi får lära känna vår kropp & i en säker miljö lära oss grunderna i att stå på händer, huvudet samt bygga upp styrka för att klara svårare & mer avancerade steg. Att våga leka med sin kropp som uttryck & vara nyfiken, är två stora grunder i lektionen för att utvecklas hos oss!

Ditt barn ska ha fyllt åldern innan terminsstart

LÄRARE Sökes!

OUTFIT Sneakers som ej använts utomhus. Vi behöver ingen vattenflaska.

sv_SESVENSKA